Címlap Balhé „Már a ...

„Már a kutyafuttatóra szánt pénzt is eltüntették Péterffyék” – fakadt ki Bognár Szilvia

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hónapok óta vergődik a városvezetés egy Eszék utcai kutyafuttató kialakításán, miközben az arra szánt pénzt már tavaly biztosítottam a képviselői keretemből a Biokom részére” – közölte Bognár Szilvia.

A Tiszta Kezek frakcióvezetője ezért tette fel a kérdést, hogy „már a kis kutyafuttatóra szánt pénzt is eltüntették Péterffyék”?

„Felszólítom Péterffy Attila polgármestert, hogy mondja meg, hová tüntették el az egymillió forintot, szeretném, hogyha befejezné az Eszék utcai kiskutyatulajdonosok bántását, és jó lenne, hogyha végre lefúrnák azt a pár kerítésoszlopot! Ez mégsem atomfizika!”

– tette hozzá.

A képviselő videójában azt mondta, „az Eszék utcai kutyafuttatóra jogos az igény, amit alátámasztottak. A sokszor terápiás céllal tartott kiskutyáknak és gazdáiknak szükségük van egy szabadtéri, jól megközelíthető, biztonságos helyszínre. Ezért kérem, hogy kezdődjék el mielőbb az építkezés!”

Azt mondta Bognár, hogy ez azokat sem fogja zavarni, akik az otthonaikban pihennének, mert a kialakítandó kutyafuttató a lakásoktól messzebb lenne.

A teljes videó itt látható: