Másfél millió forintot “kaszáltak” az unokázós csalók

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök egy 35 éves és egy 25 éves sárkeresztúri férfit állítottak elő - írta meg a police.hu

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei július 17-én reggel egy 35 éves és egy 25 éves sárkeresztúri férfin ütöttek rajta saját otthonukban.

A rendőrség elmondása szerint a két férfi június 25-én a délutáni órákban hívta fel a vétlen pécsi asszonyt, akinek azt mondták a telefonba, hogy a néni unokájával karambolóztak és ennek következtében személyi sérülés is történt. A telefonáló azt mondta az idős hölgynek, hogy ha fizet 2 millió 300 ezer forintot neki, akkor nem fognak feljelentést tenni a rendőrségen. A riadt idős néni ezekután összeszedte minden megtakarított pénzét és nagyjából 1.5 millió forintott adott oda az egyik férfinak, aki személyesen ment el a hölgy lakására.

A pécsi rendőrök a nyomozás során beazonosították a csalókat, majd elfogásukat követően előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol megkezdték gyanúsítotti kihallgatásukat.  Ellenük csalás elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Hirdetés
Előző sztori

Péterffy: Fegyelmi eljárást kezdeményeztek a vagyonhasznosító volt ügyvédje ellen

Következő sztori

Sokkal magasabb a drogosok száma Pécsen, nincs nap drogfogás nélkül

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1