Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négy betű miatt cikizik a pécsi polgármestert

//

Mivel azt 8 hónap alatt sem tudta felállíttatni, pedig nagyon rajta volt még a kampányban.

Súlyához mérten hatalmas karriert futott be az országos médiában egy tavaly őszi hír: miszerint egyetlen napot élt meg az a PÉCS felirat a Kossuth téren, amit az avatása estéjén el is szállítottak onnan, mert állítólag balesetveszélyes volt. Nem fixálták ugyanis a burkolathoz az egész monstrumot, így azt lehetett mozgatni, ha valaki nagyon akarta.

Tavaly december elején érkezett a Nagy Hír, hogy az új városvezetés ezt a kardinális problémát is megoldja, mert új helyet találtak a szelfipontnak: az 58-as út városi körforgalmát tartották ideális helyszínnek. Itt nagyjából véget is érhetett volna ez a fontos hír, de nincs vége.

A feliratot ugyanis azóta sem sikerült kihelyezni,

és erre le is csapott a pécsi ellenzék, mégpedig egy sajátos és tulajdonképpen vicces hangulatú videóban, amiben még egy táblát is levertek:

Hirdetés

Tíz hónap alatt se sikerült Péterffynek felállítani a PÉCS feliratot

👉 Ha Péterffy Attilának ígérete ellenére sem sikerült tíz hónap alatt felállítania négy betűt a város határában, akkor mikor lesz kész Pécsett a beharangozott Drakula pince és az Aquapark❓🎬 Kamarás Péterrel, a KDNP pécsi önkormányzati képviselőjével eredtünk az eltűnt betűk nyomába.Gepostet von Dr. Barkóczi Csaba am Freitag, 31. Juli 2020

Igyekszünk megtudni, hogy mikorra sikerül megoldani ezt a fontos problémát. Amint új információkat kapunk a témában, frissítünk.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

"Baloldali médiacézár" került a politika célkeresztjébe, aki cégvezető is lett Pécsett

Következő sztori

Választási csalásra készülhet Mohács polgármestere a jobboldal szerint

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)