Címlap Balhé Nyilatkozott ...

Nyilatkozott a pécsi trafikrabló anyja: jegygyűrűt akart venni a fia

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 23 éves pécsi vagyonőr jegygyűrűt akart venni szerelmének, ezért döntött úgy, hogy kirabolja azt a pécsi trafikot, ahol egyébként kedvesének a barátnője dolgozik. Természetesen a lány felismerte és mikor értesítette a rendőrséget, már azt is közölte, ki a tettes - írja a Blikk.

 

Nem sokáig örülhetett a zsákmányolt 300 ezer forintnak az a szerelmes fiú, aki barátnőjének akart jegygyűrűt venni a trafikbolt kirámolása után. Az ott dolgozó ugyanis felismerte és a zsaruk pillanatok alatt le is kapcsolták a srácot.

„Nem bűnöző a fiam, csak egy szerencsétlen balek”

– nyilatkozta a Blikknek a pécsi férfi anyja, aki azt mondta, hogy fia

egész életében jó és kedves volt, soha nem bántott senkit.

A 23 éves fiú édesanyja azt is elárulta, hogy vagyonőrként nem rossz fizetést kapott a fia és ha kért, otthon is mindig adtak neki pénzt. Ezért sem érti miért tette, azt, amit. A 300 ezer forintból egyébként elfogásáig 30 ezer forintot költött el. Mondjuk az is igaz, hogy a rendőrség 2 órán belül lekapcsolta.

Két nagy álma volt, hogy idegenlégiós legyen és a szerelmét elvarázsolja egy jegygyűrűvel

Az álmok szertefoszlása után a fiú édesanyja és szerelme is mellette áll. Sőt, a kétségbeesett anyuka még a kárt is megtérítette a boltnak a rablást követően.

– Pályafutásom alatt soha nem találkoztam olyan rablási üggyel, ahol az elkövető hozzátartozója kifizette volna a rabolt összeget. Nagyon remélem, hogy ezt a bíróság is méltányolja majd – közölte a fiú ügyvédje, dr. Lichy József, a Blikkel.

(Kiemelt kép forrása: police.hu)