Címlap Balhé Tanárral balh...

Tanárral balhéztak Kertvárosban – egymást biztatták a diákok, hogy verjék össze a pedagógust

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy a közösségi oldalon keringő videón az látszik, hogy dohányzás miatt került összetűzésbe pár diák egy, a Nevkóban dolgozó tanárral. Az összeverbuválódott tömeg arra biztatta a diákokat, hogy üssék meg a tanárt. Ezután a tanár a táskájánál fogva próbálta a gyereket visszatartani. Végül pofonok is csattantak, de az ezen a felvételen nem látszik pontosan, ki ütött kit.

Egyelőre nem találunk szavakat azokra a képsorokra, amik péntek délelőtt kerültek fel a közösségi hálóra.

A felvételeken az látszik, hogy a Nevkóban dolgozó tanár számon kéri azokat a fiatalokat, akik dohányoznak a kicsi gyerekek előtt. A gyerekek viszont visszabeszélnek, a tanár állítása szerint

„leköcsögözték”.

A felvételeken pedig az eseményeket néző diákok kommentálását is hallhatjuk:

„én már lecsaptam volna, pumpáltam volna a kopasz fejét”

– mondják.

A tanár és diák közötti szóváltás körülbelül 10 perig tarthatott. Ez idő alatt a tanár próbálja elmagyarázni, hogy az iskola területén tilos a dohányzás. A diákok viszont kérdőre vonják a tanárt.

„De nagyon jól tudod a jogaidat?!”

– mondja a tanár, akit láthatóan körbevettek a tizenévesek.

A tanár és diákok közötti szóváltás után egyszer csak előlépett egy férfi a bámészkodók közül, majd nekiesett az egyik iskolásnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki volt az a nagydarab férfi, aki megütötte a gyereket.

Megszólalt a rendőrség

Tájékoztatjuk, hogy az esettel kapcsolatban a mai napon érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, amely alapján a Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, közölte a Szabad Pécs megkeresésére a rendőrség.

Durva hely lett Kertváros

Egyre durvább események történnek Kertvárosban, ezekről ERREFELÉ írtunk bővebben.

A napokban forgattunk exkluzív videót is egy fiatal nővel, akit korábban már ért inzultus.