Címlap Balhé Törölték az E...

Törölték az ElkXrtuk rendezőjének Twitter-fiókját!

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már nem létezik Keith English filmrendező Twitter-fiókja – írta meg a Magyar Hang. A filmrendező többi közösségi médiafelülete továbbra is elérhető, bár ezek közül csak az Instagramján reklámozza az őszödi beszéd kiszivárgása utáni eseményekről szóló filmet. English a saját weboldalán nem említi az Elk*rtuk-at, legutóbbi alkotásként a 2018-as Minél jobban mellőzöl (The more you ignore me) című film szerepel – írja a Telex a Magyar Hang alapján.

A rendező – vagy más – törölhette a Twitter-fiókját is, pedig a filmet gondozó ügynökség, az SMA Talent még hivatkozott is rá az egyik posztjában. A Google-ben tárolt képek alapján Keith English 2011-es csatlakozása óta több mint 3800 tweetet tett ki oldalára – írja a Magyar Hang. 

Csütörtökön mutatták be a budapesti és vidéki mozik az Elk*rtuk című filmet, ami az őszödi beszéd kiszivárgása utáni 2006. őszi eseményeket dolgozza fel “politikai krimiként”. Azóta komoly háború dúl az IMDB-n, ahol az 1-esek és a 10-esek versengenek egymással, előbbiek állnak nyerésre.