Címlap Balhé Úgy gondolta,...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre január 24-én arról, hogy egy másik férfi egy kalapáccsal szétverte az autója oldalát Pécsett, a Koksz utcában.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 42 éves budapesti férfi meg akarta vásárolni a sértett autóját, amelyet le is foglalózott. A vevő az adásvétel előtt átnézette az autót egy pécsi szervizben, ahol közölték vele, hogy a járműnek rengeteg hibája van. Ekkor a budapesti férfi feldühödött, és követelte a sértettől, hogy fizesse vissza neki a foglalót, majd többször belerúgott az autóba, illetve egy kalapáccsal is többször megütötte a jármű oldalát.

A férfi a bűncselekménnyel több százezer forint kárt okozott a sértettnek. A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol beismerte tettét; ellene rongálás bűntett elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

(Fotók: BVRFK)