Verbálisan halálra kövezték a kommentelők Hoppál Pétert a véleménye miatt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról vasárnap beszámoltunk, Hoppál Péternek a “liberálfasiszták” jutottak eszébe a térdelőkről.

Mióta Orbán Viktor miniszterelnök elmagyarázta a legutóbbi kormányinfón, hogy a volt rabszolgatartó országok kezdtek el térdepelni, hogy enyhítsék a bűntudatukat, de a magyarok csak Isten, a haza és a feleségük előtt térdepelnek, újra felcsapott a térdelés-vita. Ebbe szállt be most Hoppál Péter is, aki azt írta ki a közösségi oldalára, hogy

„a magyar focisták a náciknak sem voltak hajlandók karlendíteni, most pedig nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni. Ennyi”.

Egyébként nem ő volt az egyetlen fideszes politikus, akinek ez jutott eszébe, ugyanis Deutsch Tamásnak is beugrott az a bizonyos meccs a náci Berlinből:

Hoppált meglincselték a kommentelők

A pécsi politikus posztjára több mint 300 komment érkezett, és ezek 90%-ában verbálisan agyonverték, legecizték, lebarmozták és válogatott szidalmakat vágtak a fejéhez a véleménye miatt. A teljesség igénye nélkül ilyeneket például:

Nem adta fel

Hoppál azonban nem adta fel, és a jobboldali körökben ismert publicista, Megadja Gábor posztjával vágott vissza. Megadja szerint ugyanis

“nincs is olyan nagy különbség a térdelés és a karlendítés között”,

és ezt egy posztban is próbálta igazolni. Ebben, itt:

A publicista szerint a “karlendítéssel köszöntött mozgalom »tudományos« elképzelései a fajról marhaságok“; de “a BLM ugyanilyen marhaságokat képvisel”, majd levezeti, hogy “ahogy az »árja tudomány« esetében, úgy az amerikai rendőrség intézményes rasszizmusára sincs semmiféle bizonyíték. Az ellenkezőjére van” – és pontokba szedi, hogy melyek ezek. Posztja végére eljut oda, hogy “a BLM-et és hasonló mozgalmakat megtámogató ideológia, a »kritikai fajelmélet« szerint mindent a faj határoz meg, ez dönti el az emberek helyét a világban – nem az egyéni teljesítmény, a jellem, a cselekedetek, az érdem. Fekete például csak elnyomott lehet, fehér meg csak elnyomó“.

Előző sztori

Még nem szabadulunk a járványtól Baranyában

Következő sztori

A Város Mindenkié Pécs: A városvezetés alábecsülte a késlekedés következményeit!

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1