Címlap Balhé Videón, ahogy...

Videón, ahogy elkapják a szexbuliról menekülő Szájer Józsefet!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy belga tévéstáb éppen a helyi rendőrök munkájáról készített dokumentumműsort decemberben, amikor sikerült lefilmezniük, ahogy az ereszcsatorna tövében álló Szájer Józsefet éppen kikérdezik a rendőrök a 27 fős házibuliról, vagyis meleg szexpartiról való menekülési próbálkozása után Brüsszel belvárosában - írja a Telex.

A belga VTM csatorna felvételén jól látható, amint a rendőrök és a stáb az autóban ülve odamennek a helyszínre, ahol Szájer József színes, bojtos sapkában, melegítőalsóban, fényes anyagú fekete dzsekiben, hátizsákban áll a rendőrök gyűrűjében, kényszerű terpeszállásban, karjait széttárva, falhoz támaszkodva. Addigra már kiderül, hogy a házban egy buli van, Szájer pedig egy szemtanú elmondása szerint az ereszcsatornán menekült.

Szájert megkérdezik, miért mászott ki az ablakon, amire azt mondja, muszáj volt. A rendőr aztán rádión mondja el a központnak a helyzetet: egy buli van az épületben, Szájer pedig onnan, a homlokzaton menekült le, ezért meg is sérült a kezén.

A rendőrök megkérdezik a politikust, szüksége van-e mentőre, mire ő azt feleli, hogy nem. A rendőr pedig beszól a központba, hogy van egy kis sérülés a politikus bal kezén, de ezért nem kell mentő.

Az egyik snitten, amikor kiderül, hogy Szájer miért mászott, egy szemtanú meglepődik, hogy „Ó, szóval nem lopás volt?”

A stáb aztán forgat a házibuli színhelyéül szolgáló lakásban is. A videóban egy rendőr a végén úgy összegez:

sajnálom azokat, akik betartják a szabályokat, akik otthon vannak, ezek itt meg csak azt mondják, baszunk az egészre, és azt csinálunk, amit akarunk.

A videó IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.

A brüsszeli szexpartiról menekülő Szájer Józsefről korábban már írtunk:

UPDATE: Szájer József közleményt adott ki