Címlap Balhé Ördögvillák é...

Ördögvillák és halálfejek között szexeltek – Szájer hívatlan vendég volt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Eredetileg csak 10 vendéget hívott meg a korlátozások miatt a szexparti szervezője, végül 25-en mentek el. Szájert senki nem hívta, de nem akart kimaradni! Állítólag Szájer József is szervezett már szexpartit - nyilatkozta a mostani buli szervezője.

Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek. Nem hiszem, hogy ez büntetést érdemel

mondta a BLIKK-nek a brüsszeli szexparti szervezője. Hozzátette: a rendőrök nem mutattak neki házkutatási parancsot.

Fekete pókhálók, izzó szemű koponyák és falra festett ördögvillák fogadták Szájer Józsefet péntek este, amikor belépett a fiatal doktori hallgató, David Manzheley (29) első emeleti lakásába – na, meg rózsaszínű szívecskék, pamlagok és egy földre terített matrac, elvégre a rendezvény sokkal inkább volt szexparti, mint megkésett Halloween-buli.

Az orgia helyszíne, már takarítás után /Fotó: BLIKK, Fotó: Marc Baerts/

Szájert nem hívták meg, de elment

Szájert senki nem hívta meg az orgiára, amely véget vetett a rendszerváltás kezdete óta tartó politikai pályafutásának. David, a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban.

Eredetileg csak 10 vendéget hívott meg a korlátozások miatt, arra kérve a barátait, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is.

A bulit Szájer sem akarta kihagyni.

– A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót – mesélte David a belga HLN hírcsatorna riporterének, aki a megjelenés előtt a Blikkel is megosztotta a hallottakat. – Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. 

A szexparti szervezője /Fotó: BLIKK, Fotó: Marc Baerts/

Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

David egy percig sem leplezte, hogy a vendégek egy szexpartira jöttek. Számos nemzet tagjai voltak a vendégek között, mert – mint mondta – a közösség igen kiterjedt. Azt azonban tagadta, hogy drogot is fogyasztottak volna.

További részletek a BLIKK-ben!

Szájer is rendezett már szexpartit?

A 444 tovább gördítette a sztorit, mert újra nyilatkozott a belga De Standaard-nak David Manzheley, aki a bulit szervezte. A 29 éves közgazdász diplomával rendelkező férfi szerint alapesetben úgy kéthavonta szokott ennél sokkal nagyobb, durván százfős meleg orgiákat rendezni bérelt lakásokban és más helyszíneken. Hobbiként, élvezetből, nem pénzkereset végett. Ez most egy jóval szerényebb esemény volt, amit a saját belvárosi lakásába szervezett, ahol a barátjával kettesben élnek.

Whatsappon hirdette meg az eseményt a barátai körében, a részvétel feltétele az volt, az az illető ne legyen HIV-pozitív vagy koronavírusos. Tízen mondtak igent, köztük többen olyanok, akik már átestek a covidon, ők mind elhozhatták egy-egy barátjukat, Manzheley szerint így került a társaságba Szájer is.

A házigazda azt állítja, hogy az ő bulijain nincs zene és tánc, ez ellentmond a korábbi híreknek, hogy emiatt hívták rájuk a rendőrséget. Manzheley elmondása szerint a bulijai csakis szabad szexről szólnak.

“Ide csakis a szexért járnak. Az óvszer nélküli szexért, férfiakkal. Nők nincsenek jelen. Az egyetlen szabály, hogy a résztvevők nem lehetnek HIV- vagy koronavírus-pozitívak.”

– magyarázta. Szintén alapszabály, hogy a vendégeknek meztelenre kell vetkőzniük. 

A házigazda elmondása szerint korábban nem ismerte a “szakállas férfit”, aki a délután hatkor kezdődő buli elején röviden bemutatkozott neki. Manzheley  nyilatkozata szerint Szájer azt nem mondta meg neki, hogy EP-képviselő, azt viszont igen, hogy régóta él Brüsszelben és azt is megemlítette, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.