Zokni és bőrszandál: olajat öntött a tűzre a Momentum elnöke

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fekete-Győr András fizetett hirdetésben promózza a párt nem kevés visszhangtól zajos elnökségét. Mosolygós közös fotó is született, de ezen sikerült Körömi Attilának zokni-bőrszandál kombóban megjelennie.

Fizetett hirdetésben próbálja legnyugtatni az ideges és korábban a pécsi Körömi Attila miatt őrjöngő Momentumosokat az elnök, szokásosan pozitív és nagyívű a fotós poszt kísérő szövege is.

IRÁNY 2022 – KIEGÉSZÜLT CSAPATTAL FOLYTATJUK A MEGKEZDETT UTAT!A Momentum Mozgalom az elmúlt két évben hihetetlen…Gepostet von Fekete-Győr András am Samstag, 13. Juni 2020

Több mint 300 komment van eddig a kép alatt, és a kedélyek még mindig nem csitulnak; rengeteg momentumos nem bírja felfogni, hogyan került be az elnöksége egy ex-fideszes, ex-jobbikos bácsi. Aki a fotózásra is kicsípte magát, de így:

Igen, ez az, aminek látszik: zokni bőrszandállal:

De legalább a zokni színe passzol az ingéhez, megvan tehát az összhang.

Fekete-Győr azt írja: “az elmúlt két évben hihetetlen fejlődésen ment keresztül” a Momentum, “most pedig történelmi küzdelmek előtt állnak”. A munkát pedig “egy nagyobb, sokszínűbb, tapasztaltabb vezetői gárdával és egy napról napra növekedő közösséggel folytatják”.

Előző sztori

Rajtaütöttek a zsaruk a baranyai kannabisz farmon

Következő sztori

Eltörölhetik az idősek vásárlási idősávját szerdán

Legutóbbiak innen: Balhé