Dalma, Izabella

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Őrjöngenek a Momentumban a pécsi Körömi Attila miatt

"Bohóc, tégla, rossz vicc, öngól" - ilyen jelzőkkel illették a felháborodott momentumosok Körömi Attila landolását a párt elnökségében. Mutatjuk!

Hirdetés

Mint azt a Pécs Aktuál megírta, történelmi pillanatnak lehetnek tanúi a Momentumosok, olyan embert választottak ugyanis az elnökségbe – Fekete-Győr András mellé, aki aktív politikusként még az Európai Unióhoz sem akart csatlakozni, és ezt szóvá is tette.

Sok pécsi szívét dobogtatta meg Körömi Attila újra felbukkanó neve, az idősebbek még emlékezhetnek rá fideszes városatyaként is, majd lett parlamenti képviselő, később Jobbikos is, de még Szili Katalint is támogatta egy időben biztos, ami biztos.

A momentumosok nem igazán fogadták kitörő örömmel Körömi landolását az elnökségben, és ennek hangot is adtak. Nem is akárhogy:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Elkezdődtek az esőzések, Pécsen riasztás van érvényben!

Videó
Következő sztori

"Ide csak akkor jönnek a rendőrök, ha vér folyik" - Pécs legdurvább környékén jártunk

Legutóbbiak innen: Politika

bool(false)