Címlap Baranya Keresik Baran...

Keresik Baranya kiemelkedő önkénteseit!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Önkéntesek Világnapja alkalmából a Baranya megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház meghirdette a Baranya megye Önkéntese különdíjat.

Az elismerést három kategóriában fogják átnyújtani. Keresik az év nyugdíjas önkéntesét, a 15 és 25 év közöttiek között azt, aki példamutatóan önkénteskedik a diákoknak előírt óraszámon túl is, illetve olyan önkéntest is díjaznak majd, aki az esélyteremtés területén tevékenykedik illetve fogyatékossággal élő önkéntes.

Itt lehet jelölni:

„Nyugdíjasan, önkéntesen” (60 éven felüli nyugdíjasok számára)
Jelölő lap ITT

„Az IKSZ-en is túl…” (15-25 éves korúak számára, akik a diákoknak kötelezően előírt 50 órán túl is példamutatóan végzik önkéntes tevékenységüket)
Jelölő lap ITT

„Esélyteremtés önkéntesként” (esélyteremtés területén tevékenykedő segítők, és/vagy fogyatékossággal élő önkéntesek részére)
Jelölő lap ITT

A jelölések alapján, egy szakmai zsűri bevonásával választják ki a díjazottakat. Az elismerésekre magánemberként, intézményként, közösségként egyaránt van lehetőség javaslatot tenni online a szükséges elektronikus űrlap kitöltésével.

A jelöléseket december 1-je, kedd délután 5 óráig várják.

Kiemelt képünk illusztráció.