Címlap Baranya ELKAPKODTAK 7...

ELKAPKODTAK 700 fát Pécsett! Három napig osztott volna ingyen facsemetéket a Biokom, de az első napon ELFOGYOTT az összes!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

"Az első napon elkapkodták az összes fát" - írta a Biokom a közösségi oldalon, amire aztán kapott hideget-meleget a városi cég. A társaság azt ígérte, hogy három nap alatt három egyenlő részre osztják majd a növényanyagot. Úgy tűnik, nem jött ki a matek.

Remek kezdeményezést hirdetett a napokban a Biokom. Amint beszámoltunk róla, idén is ingyen hazavihető fákat ajánlottak fel a pécsieknek, amelynek keretében a lakók a Városi Csemetekertből több mint 700 fát vihetnek haza és ültethetnek el. Hangsúlyozták, hogy a növényfajok egyedei nem korlátlanul állnak rendelkezésre. És mivel 3 napig tart az akció, 3 egyenlő részre osztják a növényanyagot, hogy minden nap lehessen kapni minden fajból.

Az viszont, aki csak a második, vagy harmadik nap tudott volna menni, hiába indult útnak. Elfogyott minden.

Ne induljanak el a Nagyhídi utcába – írta a Biokom

A nagy faosztás igen sok növénykedvelőt megmozgatott – volna. De úgy tűnik, 700 darab csemete felajánlása nem volt elég. Gratulálni tudok a „szájukból segget csináló biokomosoknak” – ezt írta egy kommentelő a poszt alá, ami után záporoztak a nem éppen tetszetős hozzászólások.

Kérdéseinket elküldjük a Biokomnak, hátha terveznek még faosztást idén. Ha megkapjuk a választ, frissítjük cikkünket!