Címlap Baranya Ezen a hosszú...

Ezen a hosszú hétvégén sem maradunk bulik nélkül

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyakunkon a hosszú hétvége és ha még nem tudod, mivel töltsd el a következő három napot, segítünk! Megnéztük, milyen 23:00 óráig tartó bulik vannak Pécsett. A teljesség igénye nélkül íme a hétvégi paletta!

Csütörtökön is lehet már vadulni

Psych-rock este a Szabadkikötőben

Fotó: Para Hobo Records facebook oldala

Csütörtökön három különböző banda is színpadra lép. A Lemurian Folk, a Satorinaut és a Band in the Pit. A stílusában „psych-rock” parti 19:00-kor kezdődik. Az esemény az alábbi linken érhető el.

Vadpörgés a Partisanban

Elektronikus zenével tölti ki a teret ma este 19:00-tól a Cafepartisan, ahol a Vadpörgés nevezetű formáció az Űrkikötővel karöltve fog „zsíros beateket és szaftos fényeket” produkálni. Akik a fejrázás helyett inkább szeretnének elveszni a galaxisban, azok az alábbi linken érdeklődhetnek.

Pénteken is lesz mit a levesbe aprítani

MélyPécs újabb epizódja a Nappaliban

A MélyPécs egy olyan zenei sorozat a Nappali szervezésében, ahol minden héten más-más DJ-k keverik a zenét a közönség számára. Az esemény stílusában „eklektikus és chilles” ütemekkel kooperál. A pénteki napon, este 19:00-kor Luvtoshima fog a keverőpult mögött állni. Itt lehet az esemény után járni.

Délutántól indul a móka a Pécsi Expoban

Fotó: Dark Knights facebook oldala

Határainkon túl nem ismeretlen jelenség, hogy már délután is neki látnak a bulizásnak a népek. Mi esetünkben a koronavírus járvány okozta szabályozás miatt úgy néz ki, hogy egy darabig ez fogja jellemezni a nagyobb szabású események életét.

A Dark Knights Daytime Electronic Music Festival elektronikus zenei parti pénteken 15:00-kor kezdődik. A kiemelt fellépő Matt Massari lesz, mellette pedig fellép még Dave Colorado, Daniel Nike, Son-Tec és még egy sor másik DJ. A jegyeket online vagy a helyszínen is megvásárolhatjuk, utóbbi 3500 forintot kóstál majd. A linkre kattintva megtudhatjuk mi lesz még.

Underground arcok, ti se szomorkodjatok

Fotó: Sör és Fű facebook oldala
Készítette: Soós Bertalan

A Hip-Hop kedvelői sem maradnak pénteken parlagon, ugyanis a Pécsi Est Caféba érkezik a Sör és Fű, a budapesti hiphop együttes, akik egészen pontosan 21:00-kor veszik kézbe a mikrofont. A kapukat egy órával korábban megnyitják, a helyszíni belépő ára 1500 forintba kerül. Itt lehet csekkolni az eseményt.

Szombat az én napom, a testem a bulira hangolom

A ’90-es évek slágereit te is akarod?

Újra itt a Wannabe Matiné, amit a Pécsi Est Caféban kell keresni szombaton 18:00-tól. A régimotoros bulizók számára nem ismeretlen az esemény, a ’90-es és 2000-es évek leghíresebb – legfőképpen pop – számaival fogja szétrobbantani az Est Café falait majd Dj Gango. A helyszínen vásárolt jegy ára kereken 2000 forint. További infókért ide kell kattintani.