Félidőben tart a szavazás a Misina tető fejlesztésének koncepcióterveiről

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kérdés az milyen fejlesztés valósuljon meg a Misina tetőn, az ezzel kapcsolatos szavazás február 12-ig tart.

A pécsiek közül eddig több, mint 5600-an voksoltak. Szoros verseny alakult ki az Aktív Misina és a Családi Misina nevet viselő tervek között, míg az Interaktív Misinára csupán kevesebb mint 4%-a szavazott a pécsieknek. Egyelőre még semmi sem dőlt el, hiszen a misinaotletorze.hu oldalon február 12-ig várják a voksokat, itt a koncepciótervek részletes leírása is elérhető.

A szavazás lezárása után a nyertes koncepcióterv alapján kezdődhet meg majd az engedélyezési tervek készítése, amelynek műszaki tartalma az építési hatóság, a szakhatóságok és a városi tervtanács véleménye és javaslatai alapján válik véglegessé.

Az engedélyezési terv után készül majd el a kiviteli terv, ezt követi a kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési eljárás lefolytatása. Várhatóan 2022. tavaszán kezdődhetnek meg a Misina tetőn a kivitelezési munkálatok, amelyek előreláthatólag 1 évet vesznek majd igénybe.

Hirdetés
Előző sztori

Támogatások segítik a méhészeket

Következő sztori

459 új megbetegedést regisztráltak, ebből 28 eset volt baranyai

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1