Címlap Baranya Ilyen még nem...

Ilyen még nem volt! – Balázsék délutáni roadshow-ra indulnak!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Rádió 1 népszerű műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani elsőként vezetik be a reggeli műsorok délutáni roadshow-ját a rádiózás világába. Május 16-tól öt nagyvárosban várják a hallgatókat. Balázsékkal együtt utazik Rácz Gergő, Radics Gigi, Tolvai Reni, YA OU és Vavra Bence is!

Május 17., Pécs, Széchenyi tér

Ismét útnak indulnak Sebestyén Balázsék, hogy május 16-tól, ezúttal délutánonként 5 szerencsés nagyváros főterén találkozzanak a Rádió 1 hallgatóival.

Az ország legnépszerűbb reggeli triója hamarosan Szegedre, Pécsre, Székesfehérvárra, Nyíregyházára és Debrecenbe érkezik. Az új, modern stúdió és a Balázsék több mint 40 fős stábja egy hét alatt több mit 1000 kilométert utazik, és minden nap késő éjjel másik városba érkezik.

„Nincs olyan helyszín, ahol ne jártunk volna, de az eddigi évekhez képest most készülünk a legtöbb nyereménnyel és a legnagyobb show-val. Meghívtuk Rácz Gergőt, Radics Gigit, Tolvai Renit, YO AU-t és Vavra Bencét is” – mondta Sebestyén Balázs, aki műsorvezetőtársaival együtt alig várja az indulást.

A Rádió 1 tavaszi roadshow-ján ráadásul bárki próbára teheti a szerencséjét: izgalmas játékokkal, elképesztő nyereményekkel, sztárfellépőkkel várnak mindenkit Balázsék. Érdemes lesz megjegyezni a helyszíneket!

Május 16. Szeged, Magyar Ede tér
Május 17. Pécs, Széchenyi tér
Május 18. Székesfehérvár, Palotai kapu tér
Május 19. Nyíregyháza, Kossuth tér
Május 20. Debrecen, Kossuth tér