Keresztes: “Hoppálnak mennie kell!”

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár még csak 2020-at írunk van, aki már megkezdte a 2022-es választási kampányát. Ilyen az LMP, akinek társelnöke bejelentette: Keresztes László Lórántot indítják Baranya megye 2. számú választókerületében. Keresztes tehát Hoppál Péterrel küzd majd a szavazók bizalmáért.

Lejárt az ideje azoknak az országgyűlési képviselőknek, akik nem az őket megválasztó emberek érdekében dolgoznak, hanem egyfajta helytartóként a kormány akaratát akarják érvényesíteni és én Hoppál Pétert ilyen képviselőnek tartom – mondta Keresztes László Lóránt, aki szerint

“Hoppál Péternek mennie kell 2022-ben, le kell őt váltani”

Schmuck Erzsébet az LMP társelnöke jelentette be, hogy ezért az LMP Keresztes László Lórántot indítja a 2022-es választáson.

– Egy az egy elleni küzdelemben le fogja győzni Hoppál Pétert Keresztes László Lóránt – mondta Schmuck, aki szerint Keresztes a legaktívabb országgyűlési képviselő, emellett pedig ő egy olyan képviselő, aki foglalkozik Baranya megyével, az itt élő emberekkel. Ezután a társelnök hosszasan sorolta, hogy miket tett az LMP frakcióvezetője Baranyáért és a pécsiekért.

A cirka 20 perces sajtótájékoztatón emellett szó esett az éghajlatváltozás megfékezéséről is. De aki végignézné az egészet, az itt megteheti:

https://www.facebook.com/Keresztes.Laszlo.Lorant/videos/351250735956311/

Előző sztori

Kigyulladt egy kukorica tarló, majdnem leégett az aratásra váró kukoricatábla

Következő sztori

Bedurvult a járvány a pécsi ovikban, több mint félszáz gyerek karanténban