Megyénk útjain november utolsó hetében kilencen sérültek meg

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közzétette a friss statisztikai adatokat a november 23-a és 29-e között történt baranyai balesetekről.

E szerint az elmúlt héten összesen kilencen sérültek meg közúti közlekedési balesetben. Az előző év hasonló időszakához képest öttel csökkent a sérüléses balesetek száma, összesen 25 közlekedési baleset történt, amelyből nyolc személyi sérüléssel járó, míg 17 anyagi káros volt. A sérüléses balesetek hét esetben könnyű, míg egy esetben súlyos sérüléssel végződtek.

Az elmúlt héten az elsőbbség meg nem adása és a gyorshajtás szerepelt a főbb baleseti okok között, de történt baleset szabálytalan kanyarodás és figyelmetlenség miatt is.

A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy a tél közeledtével érdemes a gépjárművekkel lassabban, körültekintőbben közlekedni, és nagyobb követési távolságot tartani. Most már csak olyan gépjárművel induljunk útnak, ami fel van szerelve téli gumiabronccsal.

Kiemelt képünk illusztráció.

Hirdetés
Előző sztori

Új kerítést kapott a pécsbányai temető

Következő sztori

COVID-bűnözők jelentek meg Pécsett!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1