Nagyszabású távhőfejlesztési munkák kezdődnek Pécsett

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PÉTÁV közel 1 milliárd 250 millió forint támogatást nyert el Európai Uniós forrásokból, új fogyasztók csatlakoztatására illetve a szolgáltatói hőközpontok szétválasztására a pécsi távhőrendszeren.

A munkálatok a következő hetekben a keleti városrészben zajlanak majd. A munkálatok miatt jövő hétfőtől, szeptember 28-tól Pécsett, a Zsolnay Vilmos úton, a volt Zsolnay Gyártól kezdődően a belváros felé vezető oldalon teljesen lezárnak egy sávot, a másik is csak részlegesen lesz járható.

A városból kifelé vezető oldalon a munkák ideje alatt csak egy sáv lesz járható, ami azt jelenti, hogy csúcsforgalomban nagy torlódás valószínű ezen a szakaszon. A munkák várhatóan két hétig tartanak, azaz október 12-ig.

Szintén a munkákhoz kapcsolódva szeptember 23-től lezárják mintegy másfél hónapra a Búzavirág utca egy szakaszát a Zsolnay és Balassa utca között, ide csak az itt élők hajthatnak be.

Előző sztori

Pécs a lehetőségek városa: sok a szingli férfi

Következő sztori

Pécsi szakember az Egészségügyi Szakmai Kollégium élén