Címlap Baranya Több baranyai...

Több baranyai kormányablak is zárva lesz

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsett a kertvárosi kormányablak és a komlói november 4-én és 5-én nem fogad ügyfeleket, illetve a villányi okmányirodában sem lehet ügyeket intézni.

Pécsett a kertvárosi kormányablakban festési munkálatok miatt nem fogadnak ideiglenesen ügyfeleket november 4-én és 5-én. Helyette a másik két pécsi ügyfélszolgálaton lehet ügyet intézni és az időponttal rendelkezőket is vagy a Kossuth téri vagy a Szántó Kovács János utcai kormányablakban fogadják.

Szintén november 4-én és 5-én lesz zárva a komlói kormányablak, ahol épületkarbantartási munkálatok lesznek. Ebben a két napban a komlóiak Sásdon vagy Pécsváradon tudják ügyeiket elintézni.

Villányban egészen január végéig zárva van az okmányiroda, melyet kormányablakká alakítanak. Azok, akik itt intézték új okmányaikat az elkészült dokumentumokat a siklósi kormányablakban tudják átvenni és az előzetes időpontfoglalással rendelkezőket is itt várják. Illetve a villányiakhoz legközelebb még Bólyban van ügyfélszolgálat.

Ne feledje! A magyarország.hu oldalon jó pár ügyet akár online is elintézhet, így érdemes ezzel a lehetőséggel is élni.