Címlap Baranya Zűrös lesz a ...

Zűrös lesz a jövő hét a komlói Batthyány út használóinak

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Zajlik az út felújítása, amely utolsó ütemében az aszfalt kopóréteget terítik szeptember 27-e hétfőtől, az érintett szakaszon teljes útzár lesz.

A tervek szerint szeptember 27-e és október 1-je között zajlanak ezek a munkálatok. Emiatt holnaptól a Kisbattyán körforgalomtól Komló irányába teljes útzár mellett dolgoznak a kivitelező szakemberek. Az útszakaszon az autóbuszok sem járnak ebben az öt napban, ám életveszély esetén a hatósági szervek, például mentők részére feloldják az útzárat.

Azért szükséges a teljes útzár, hogy az új burkolatot az út teljes szélességében teríthessék le, ennek köszönhetően később kisebb lesz a kockázata az esetleges úthibák előfordulásának.

Több kerülőutat is kijelöltek a sásdi erdészettel egyeztetve, melyek közül kettő földút, egy pedig vegyes burkolatú. A település lakói a Kisbattyán – Magyaregregy földutat, a volt Pöppl lovarda melletti erdei út és a Kisvaszar kettő közötti földutat valamint a Gadányi tavak és a Szilvás közötti utat használhatják majd.

Kiemelt képünk illusztráció.