Dalma, Izabella

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bekapcsolják Pécsett is a “félelmetes” 5G-t

/

A belváros frekventált részein és az egyetemek környékén építik ki a sok vitát és félelmet is kiváltó szolgáltatást.

Hirdetés

A budapesti belváros és Zalaegerszeg után a vidéki nagyvárosokban és a Balaton körül folytatja az 5G lefedettségének bővítését a Vodafone Magyarország. A fejlesztéssel 35-ről közel 300-ra nő 5G állomásaik száma az országban.

A vállalat hétfői közleménye szerint a Vodafone Magyarország a mobilszolgáltatók közül elsőként indította el tavaly a kültéri kereskedelmi 5G szolgáltatását Budapest belvárosában a 2016-ban vásárolt 3500 MHz-es frekvencián, majd idén áprilisban további frekvenciákat szerzett 5G mobilszolgáltatásai számára.

A fejlesztés részeként

  • Miskolcon,
  • Győrben,
  • Debrecenben,
  • Székesfehérváron,
  • Pécsen,
  • Szegeden
  • és Egerben

jellemzően a belvárosok frekventált részein és az egyetemek környékén építik ki az 5G szolgáltatást, a hálózatfejlesztések nyáron a balatoni régióban is elkezdődnek – közölték, így például Balatonfüreden és Siófokon elindul az 5G szolgáltatás.

Az 5G hálózat csak az arra alkalmas mobileszközzel és tarifával érhető el – hívta fel a figyelmet a szolgáltató.

Fegyver vagy csak egy fejlesztés?

Az 5G az egyik legnépszerűbb téma az összeesküvés-elméletekben hívők számára. A szcéna legnagyobb sztárja – a gyíkember-eredet atyja – szerint az 5G egy fegyver:

Aki viszont némileg komolyabb hírekre és információkra is kíváncsi a témával kapcsolatban, annak ezt az összeállítást javasoljuk:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Ingyenes szolgáltatásokkal segítik az áldozatokat Pécs főterén!

Következő sztori

Hihetetlen siker! Ismét díjat nyert a pécsi "Cannes-i kisfiú"

Legutóbbiak innen: Egészség

bool(false)