Egy beteg kisfiúért fogtak össze a pécsi focisták

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A PMFC U14-es kapusának, Supák Máté testvérénél, a 7 esztendős Gergőnél 3 évesen diagnosztizálták a Neuralis Ceroid Lipofuscinosis (NCL) 7-es típusát, amely egy súlyos idegrendszeri betegség. Supák Gergő gyógyulása érdekében a PMFC licitre bocsájt egy eredeti, dedikált PMFC mezt, valamint a jó ügy mögé beállt a Ferencváros válogatott kapusa, Dibusz Dénes. Dibusz felajánlotta barcelonai Bajnokok Ligája-csoportmeccsén használt és általa szignózott kapuskesztyűjét.
 

A beteg gyermek az idegrendszeri betegség miatt nem tud önállóan járni, ülni, beszélni sem. Mindennapi terápiás gyógykezelései, úgy, mint a Dévény-torna, talpreflexológus, BEMER és Pfaffenrot terápiás kezelés, valamint a TheraThogs ruhában való gyógytorna nagyon jó hatással vannak fejlődésére, ám ezek komoly mindennapi anyagi terhet jelentenek családja számára.

Fotó: PMFC

Supák Gergő gyógyulása a PMFC arra kéri a foci szerelmeseit, hogy álljanak a jó ügy mögé.

A kikiáltási ár egyaránt 25.000-25.000 Forintról indul.

Azt kérik, hogy a [email protected] e-mail címre írják meg a rajongók, hogy a fenti relikviák közül melyikre kívánnak licitálni, és mekkora összeget szánnak rá. Fontos, hogy üzenetükben minden esetben tüntessék fel a teljes nevüket és telefonszámukat is, hogy a licit végén értesíteni tudjuk a nyerteseket.

Fotó: PMFC

A klub a jótékonysági akció keretén belül befolyó teljes összeget Supák Gergő gyógyulásának érdekében ajánlja fel. Az árverés 2021. február 14-én, vasárnap 12 órakor zárul. A licit aktuális állását cikkük alján tüntetjük fel!

Hirdetés
Előző sztori

Gyerekek és a korona: Nyugalomra intenek az orvosok!

Következő sztori

Megérkezett Magyarországra az új koronavírus elleni gyógyszer

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1