Ezen a héten is hőssé válhat, csupán vért kell adnia ehhez!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsett, Mohácson és Komlón az állandó véradói helyszíneken nyújthatja karját, illetve ezen a héten is lesz több kihelyezett véradás.

Ma, október 5-én hétfőn a sellyei Művelődési Házban délután 1 és 3 óra között tartanak véradást. Holnap, október 6-án Sásdon a helyi művelődési házban 9 és 11 óra között, a szederkényi művelődési házban pedig 11 és délután 3 óra között várják a donorokat.

Emellett október 7-én Egerágon a Művelődési Házban délután 3 és 5 óra között, október 8-án a sumonyi faluházban 10 és délután 1 óra között, illetve a bólyi Vígadóban délután 1 és 5 óra között adhat vért.

Pénteken Szenlőrincen a Művelődési Házban lesz délelőtt véradás, délután 3 és 6 óra között pedig a martonfai művelődési házban.

Amennyiben ilyen formában segít, ne felejtse el magával vinni személyes okmányait a TB-kártyájával együtt. A véradások alkalmával is kötelező a szájmaszk viselése.

Hirdetés
Előző sztori

Pécsi gyógyszerészhallgató nyerte az Arany Violin Énekversenyt

Következő sztori

A Mohácsi Jenő Városi Könyvtár is csatlakozik az Országos Könyvtári Napokhoz

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1