Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gond nélkül elköltöztették az adatokat

/

Sikeres volt az egészségügyi felhő költöztetésea hosszú hétvégén.

Az augusztusi hosszú hétvégén volt a hazai egészségügy legnagyobb szabású infrastruktúra költöztetése: az egészségügyi felhőben az elmúlt három évben összegyűlt több mint 140 millió dokumentum és az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) teljes infrastruktúrája került át egy még magasabb védelmi szintet biztosító új tárhelyre, a Kormányzati Adatközpontba.

Ezalatt az EESZT nem volt elérhető, de ez a betegellátás menetét nem befolyásolta. A költözés jól sikerült, az új szerverek fennakadás nélkül kezelték az újraindítást követő megnövekedett terhelést – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden.

Hirdetés

Az ügyfélkapus bejelentkezést követően az EESZT-ben bárki nyomon követheti az egészségügyi ellátása során keletkezett dokumentumokat; egyebek között a számára felírt recepteket, de az eeszt.gov.hu oldalon azt is megnézheti, hogy megérkezett-e a laboreredménye, így nem kell visszamennie a leletért abba az intézménybe, ahol a vizsgálatot elvégezték.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Iskolakezdésre kész lesz a Bajcsy-Zsilinszky utca

Következő sztori

Új kutyafuttató Pécsen!

Legutóbbiak innen: Egészség

bool(false)