Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megindító sorokkal köszöntötték az édesanyákat a Pécsi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika dolgozói. A Mikulás közeledtével született babákat emellett kézzel horgolt sapkákkal is meglepték. A büszkén mosolygó anyukák között ott van a Pécs Aktuál újságírója, Szabó Sára is, aki immáron kétgyermekes édesanyaként kezdheti meg a karácsonyra való felkészülést. Gratulálunk az édesanyáknak és a lelkiismeretes nővéreknek, orvosoknak egyaránt. 

Újra magunkénak érezhetjük az év egyik legcsodásabb időszakát, az áhítattal teli ünnepvárást.

írták a Pécsi Szülészeti Klinika dolgozói, akik a meghitt hangulathoz szerettek volna hozzájárulni az idei kis Mikulásokról és az édesanyákról készült fotómontázzsal.

Az összeállítás képviselni hivatott az Anyák egymásba kapaszkodó erejét, s a gyermekágyas megélésük életre szóló összefonódását

– folytatódik a kedves üzenet. A nővérek amellett sem mentek el, hogy a Klinika jelenlegi megújulása és az átszervezések kapcsán megköszönjék a családok bizalmát, türelmét és együttműködését. Emellett szívből gratuláltak az édesanyáknak.

Sáránknak innen és még egyszer sok szeretettel gratulálunk!

Kívánunk mindenkinek jó egészséget és további békés, szép ünnepvárást! – zárták soraikat.