Dalma, Izabella

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Táncolj, tekerj együtt a PTE-vel!

/

Folytatódnak a PTE International Spring Stayhome edition programjai, csatlakozz te is valamelyik jó kis kezdeményezéshez!

Hirdetés

A Pécsi Tudományegyetem idén 4. alkalommal szervezte meg a Nemzetközi Tavasz programsorozatot, azonban a járványhelyzet miatt az események nagy részét őszre halasztották.

A szervezők viszont nem hagyták magukra a hallgatókat és érdekes, izgalmas programokkal várják őket az International Spring Stayhome edition keretében.

Táncolj te is a Halott Pénz zenéjére!

A Táncoló Egyetem projekt művészeti vezetője Bánkyné Perjés Beatrix,
a PTE pakisztáni nemzetiségű ápolás szakos hallgatójával, Meher Muhammad Zeeshannal, a PTE Táncegyüttes tagjával állított össze egy könnyen megtanulható koreográfiát a Halott Pénz: Otthon című számához. A kihíváshoz május 17-ig lehet jelentkezni!
Bővebb infót a videóban találsz:

Csatlakozz egy országos kezdeményezéshez!

A PTE május 2-án indította el 40 nap alatt a Föld körül! elnevezésű kezdeményezését, amelynek célja, hogy szobabiciklivel, túra-, vagy országúti kerékpárral, esetleg vízibiciklivel a résztvevők tegyenek meg együtt 40.075 km-t.

A biciklisek már közel 20 ezer kilométert tekertek le, vagyis még több mint a fele hátravan.
Ha te is csatlakoznál, ITT találsz bővebb infót.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Újra fogadják az ügyfeleket

Következő sztori

Orbán: feloldjuk a kijárási korlátozást Budapesten

Legutóbbiak innen: Egészség

bool(false)