Dalma, Izabella

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Kép forrása: Wikipédia
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra fogadják az ügyfeleket

Újra kinyitnak a pécsi önkormányzat ügyfélfogadással is foglalkozó irodái és központjai.

Hirdetés

Május 18-tól újra fogadnak ügyfeleket a pécsi önkormányzat Hatósági Főosztálya (Kossuth tér), Lakásügyi Csoportja (Kossuth tér), az Önkormányzati Adóhatósági Főosztálya (Endresz Gy. u.), valamint az I.sz., (Dobó I. u.) II.sz. (Sarolta u.) és III. sz. (Esztergár L. u.) Területi Szociális Központja.

Az irodák hétfőnként délután 1 órától 17 óráig, valamint szerdánként reggel 8 és 12 óra és délután 1 és 5 óra között tartanak nyitva.

Fontos, hogy ezeken a helyeken egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélpult van, továbbá csak az az ügyfél, akinek az ügyeit éppen intézik.
A folyosókon várakozóknak a 1,5 méteres védőtávolság megtartását biztosítaniuk kell.
Az ügyfelek részére kötelező a hivatal/szociális központ épületébe történő belépéskor a szájmaszk viselése és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.
Az ügyintézőknek kötelező ügyfélfogadáskor a maszk viselése.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Idegállapotba jött, nekiment az ajtónak

Következő sztori

Táncolj, tekerj együtt a PTE-vel!

Legutóbbiak innen: Koronavírus

bool(false)