Tömegesen oltanak ma is, pedig tegnap lemondták!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elmarad a tömeges oltás a hétvégén! A hétvégére tervezett AstraZeneca-oltásokat elhalasztották, erről SMS-ben értesítik az érintetteket. A kórházi oltópontokban mintegy 70 ezer 18-59 éves krónikus beteg kapta volna meg a vakcinát – közölték kormányzati források tegnap, majd később törölték ezt a hírt a kormányzati híroldalról.

Ma mégis arról érkeznek a hírek, hogy tömegesen oltják az embereket, erről számos facebbok és twitter üzenet is tanúskodik, igaz, ezek nem tekinthetőek hivatalosnak. Az viszont már igen, amit Kovács Zoltán államtitikár közölt.

Ezen a hétvégén újabb százezer honfitársunk kaphatja meg az oltást, amivel vasárnap estére átlépjük az egymilliós határt

jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton.

Kovács Zoltán közölte: az oltási tervnek megfelelően ezen a hétvégén is tervezetten és nagy számban oltják azokat, akik regisztráltak a vakcianinfo.gov.hu oldalon. Hozzátette:

Magyarország az átoltottság tekintetében a második Európában, és a magyar ütemtervvel az ország az európai lista élére fog kerülni.

Ez az állítás IDE KATTINTVA ellenőrizhető valamennyire, csak ki kell választani a releváns táblázatokban Magyarországot, mert alapban az nincs beállítva.

A táblázat kattintásra nagyítható!

Előző sztori

Szomorú adatok: Meghalt 146 beteg, 7269 magyar állampolgárnál mutatták ki a fertőzést

Következő sztori

Balhé Pécsett: mellkason szúrta a férfit, mert az belekötött a párjába

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1