Akciós “utolsó vacsorákat” hirdetnek egyes pécsi éttermek

//
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Komoly akciókat hirdetett néhány pécsi étterem, hogy minél kevesebb étel és ital vesszen kárba a szerdától életbe lépő szabályozás miatt. Sör féláron, ajándék pezsgő, hamburger akció. Mozgalmas lesz az "utolsó este" a városban?

Több étterem, kocsma és kávézó elhamarkodottan, még az új intézkedések életbelépése előtt közösségi oldalán jelentette be, hogy egy hónapra bezár és ezért az utolsó estére ital és étel akciókat hirdetett. Most a bontott italokból a készlet erejéig akciósan lehet inni, mert a bontatlan italokat az italnagykerek visszaveszik a kocsmáktól.

A Bazárban féláron adják a sört, a Főtérben akciós Sör és Burger menüvel lehet olcsón jóllakni, a Nana pedig Leonardo da Vinci Utolsó vacsora című festményével reklámozza a vacsora mellé járó ingyen pezsgőt.

Az éttermek többsége azt tervezi, hogy nem zár be teljesen,

elvitelre és rendelésre főznek majd. A komolyabb helyek a Márton nap miatt jól bevásároltak libából, mi nem kizárt, hogy rájuk rohad.

„Több száz libacombot pucoltunk meg a hétvégén, konfitáltuk. Libamelleket formáztuk, egalizáltuk, szuvidáltuk. Sütőtökbefőtt kész, rillettes kész, minden kész, aminek jót tesz az állás-összeérés. Szinte csak a friss hozzávalókat kellett volna kedden vásárolni és előkészíteni, hogy a szerdán induló Márton napok tökéletesek legyenek. Nincsenek szavak arra, hogy leírjuk mit érzünk…” – írta elkeseredett bejegyzésében a Pezsgőház.

Erről beszélt élő videó bejelentkezésében Teleky Zoltán is

„Ha megszavazza a kormány a kijárási tilalmat, akkor ez a rengeteg hús az éttermeseken marad.” – ezért a multik és gyorséttermek elkerülésére kérte az éhes szájúakat a pécsi étterem-tulajdonos.

Hirdetés
Előző sztori

Decemberben, januárban érkezhet az első vakcina! – mondta Dömötör Csaba

Következő sztori

Gyerekekkel közösen helyeztek ki madárodúkat a Pintér-kertben

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1