Címlap Arc 21 éve sütik ...

21 éve sütik a pizzát Kertvárosban! Íme a Giovanni titka

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kertváros egyik közkedvelt helye, a Giovanni Pizzéria 1999-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. Azóta rengeteget változott a hely, folyamatosan fejlődött és vendégkörrel rendelkezik. A jellegzetes hangulattal és jó ízekkel megáldott hely egyik tulajdonosával, Barlai Gáborral beszélgettünk a kezdetekről.

Régi barátság egy jó vendéglátás alapjaiban

Barlai Gábor Szentlőrincen egy helyi kocsmát vitt barátjával, Császár Zoltánnal, amikor is 1999-ben szembe jött velük a kertvárosi hely. Kapva az alkalmon megvették a helyet és neki is láttak a munkának.

– A barátságunk révén kerültem bele a vendéglátásba és hamar bele is szerettem. Elvégeztem gyorsan az iskolát a szakmával kapcsolatban és belevágtunk az üzletbe – mondta Barlai Gábor.

Hatvan négyzetméterről indultak

Gábor elmondta, hogy nem a belvárosra jellemző stílust lőtték be, hanem inkább megmaradtak a hagyományos magyar ízeknél és persze a klasszikus pizzáknál.

„Olyan ételeket készítünk és szolgálunk fel az embereknek, amit mi magunk is megennénk, nem beszélve az adagokról. Ez is az alapelvünk, hogy azt adjuk, amit mi is elvárnánk egy étteremtől.”

A Giovanniban szabadidős lehetőségeket is kínálnak. Az étteremben vannak különböző, elszeparált helyiségek, ahol evés mellett biliárdozni, dartsozni, csocsózni is lehet.

Mi a titok nyitja?

– A vendégeink tudják, hogy nálunk rend van. Nincs üvöltözés és hangoskodás. Meg persze fontos, hogy jó ételeket adjon az ember, és hogy lássák, nincs elhanyagolva a hely. Mi is folyamatosan visszaforgatjuk a pénzt az üzletbe, amit látnak is a vendégek. És, hogy honnan tudom ezt? A folyamatos visszajelzésekből, amiknek nagyon örülünk. Már csak jó lenne, ha ismét minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba – mondta el Barlai Gábor.