Címlap Hírek A legcsóróbb ...

A legcsóróbb képviselők egyike Fogarasi Gábor, míg 3 kiló aranya van Péterffynek a kötvényei mellett!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Január 31-ig kellett leadni a friss vagyonnyilatkozatokat, ezt meg is tették a képviselők Pécsett. Volt ugyan némi fennforgás előzetesen, de végül nem tudunk arról, hogy bárki is feljelentést tett volna azért, mert belenéztek családja adataiba. A képviselők vagyonáról IDE KATTINTVA lehet tájékozódni részletesen, mi most csak a "szélsőségeket" mutatjuk be röviden: a legcsóróbbtól a leggazdagabbig.

Akinek semmije nincs

Egyértelműen Fogarasi Gábor tűnik a legszegényebb képviselőnek; vagy rosszul töltötte ki a nyilatkozatot. A Jobbikos frakcióvezetőnek, bizottsági elnöknek ugyanis csak a neve szerepel a legfrissebb vagyonnyilatkozatán, abban a 3,4 milliós diákhitelén túl más információ nincs benne. Se lakása, se autója, se munkahelye, se semmije nincs Fogarasinak.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Csak érdekesség, hogy P. Horváth Tamásnak sem sok információ olvasható ki a vagyonnyilatkozatából, amely szerint munkahelye sincs. Szóval vagy felmondott időközben a Zsolnay Örökségkezelőben (bár ezt lapunk munkatársának nem régen még cáfolta), vagy elfelejtette beírni, hogy mennyiért is dolgozik ott.

Péterffy Attila dúsgazdag

Dúskál viszont a javakban Pécs polgármestere. Vagyonnyilatkozata szerint jól sáfárkodott a fizetésével a Hőerőműs időkben, ugyanis 3 kiló arannyal lett gazdagabb akkoriban. Sok millió forintos nagyságrendben vannak értékpapírjai, kötvényei, biztosításai, és polgármesteri kinevezése után nem sokkal vásárolt egy családi házat is. Azt nem tudjuk, hogy CSOK-ot igénybe vett-e, mint Tóth Bertalan, MSZP társelnök, de nem valószínű, mert azt fel szokták tüntetni a dokumentumokban.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab