Címlap Hírek BALESET: Mene...

BALESET: Menekülés közben gázolták halálra az M6-oson az embercsempészt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elgázolták az illegális migránsokat szállító autó sofőrjét az M6-oson. A férfi a helyszínen elhunyt - adta hírül a Fejér Megyei Rendőr-kapitányság.

A járművezető a rendőröket meglátva kiugrott az autójából és a pályatesteket elválasztó szalagkorláton átugorva próbált menekülni.

A rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztályának információi alapján akartak megállítani egy magyar rendszámú autót 2021. február 8-án 17 óra 50 perc körül az M6-os autópálya 40-es kilométerszelvényében található Fácános pihenőhelyen, Besnyő térségében.

A sofőr a rendőröket meglátva először autójával, majd a járművet hátrahagyva,

gyalogosan próbált meg elmenekülni,

a pályatesteket elválasztó szalagkorláton átugrott és ekkor elgázolta egy szabályosan közlekedő személygépjármű.

A baleset során az eddig ismeretlen férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsiban utasként tartózkodó öt szír állampolgár magyarországi tartózkodását nem tudta hitelt érdemlően igazolni, ezért őket a rendőrök elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Kiemelt fotó forrása: Fejér Megyei Rendőr-kapitányság