Címlap Hírek „Borzas...

„Borzasztó, hogy ezt kell írnom, de Dani sajnos továbbra sincs meg!”

Hat napja tűnt el Bódog Dániel, akiért már egy fél ország szorít, hogy épségben előkerüljön. Édesanyja naponta frissíti a közösségi oldalát, ahova a csütörtök az alábbi üzenetet tette ki:

„BORZASZTÓ, HOGY MÉG MINDIG EZT KELL ÍRNOM, DE DANI SAJNOS TOVÁBBRA SINCS MEG!!!!

AZ IDŐ ÉS AZ ERŐ FOGY, DE NEM ADHATOM FEL, HISZEN LEHET HOGY VALAHOL UTOLSÓ EREJÉT ÖSSZESZEDVE Ő IS KÜZD!

MAI NAPON IS KERESSÜK ÉS KERESIK A MENTŐCSAPTOK. HOLNAPTÓL VISZONT MÁR OLYAN IDŐJÁRÁS VÁLTOZÁS JÖN, AMI MÉG NEHEZEBBÉ TESZI A KERESÉST ILLETVE A MEGTALÁLÁST.

HA VALAKI LÁTJA, PRÓBÁLJA MEGÁLLÍTANI, BESZÉLNI HOZZA ÉS HÍVNI A 112-T.”

A 29 éves fiatalnak 6 napja veszett nyoma, amikor egy buszról leszállt

A pécsi születésű, Pécsett is sokáig élő fiatal Kalocsa-Dusnok környéken tűnt el. Édesanyja elmondása szerint rosszul érezte magát, ezért szállt le előbb a buszról.

Bár autóval érte indultak és egy darabig telefonon tartották vele a kapcsolatot, a fiút már nem találták sehol. Azóta nem érhető el. A rendőrseg, polgárőrség, a Szekszárdi Kutató- Mentőszolgálat kutyákkal indultak a keresésére.

Kétes információktól hemzseg az internet

A 29 éves fiatalról sokan sokfélét írtak már a kommentek közt, ami a keresést is megnehezíti, hiszen minden információt egyesével is vizsgálnak a mentőcsapatok. Badacsonyi László, a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület vezetője elmondta, hogy múlt szombaton keresőkutyával kezdték keresni Dánielt. Az állat Dusnoknál, a Vajas medrénél fogott szagot, amit egészen a fajszi Duna partig követett is, ott viszont minden nyom eltűnt. A kutatók másnap, vasárnap vízen folytatták a kutatást Dániel után, de akkor sem jártak eredménnyel – számolt be a Bors.

Az édesanya abban reménykedik, hogy épségben előkerül a fia

NEM ADHATOM FEL, HISZEN LEHET HOGY VALAHOL UTOLSÓ EREJÉT ÖSSZESZEDVE Ő IS KüZD!

Neve: Bódog Dániel, 29 éves, 197cm magas, vékony testalkatú. Fekete pólót, fehér sportcipőt és világos rövidnadrágot viselt. Se táska, se irat, se pénz nincs már nála. Elhagyta. Alkarján egyedi iránytű tetoválása van, felkar belső részén ginkó fa levele.