Címlap Baleset Busz gázolt g...

Busz gázolt gyalogost Pécsen, szemtanúkat várnak a rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság szemtanúkat keres egy Pécsen történt gyalogosgázolás miatt. A BMRFK közlése szerint a rendőrök nyomozást folytatnak közúti baleset gondatlan okozása miatt. Pécsen, a Nagy Lajos király úti autóbusz-pályaudvaron, a 13-as számú indulóhelynél február 16-án 14 óra 15 perckor eddig tisztázatlan okból és körülmények között az egyik menetrendszerinti busz elütött egy gyalogost. A baleset során a gyalogos súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti balesetnek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.