Címlap Baranya Csobbanj! Máj...

Csobbanj! Május 1-jén ezek a baranyai strandok várják a fürdőzőket

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Volt, hogy május 1-jén már Pécsett is csobbanhattunk. Ma viszont sok strand megvárja a vakáció kezdetét a kinti medencék feltöltésével. Mi azonban találtunk pár izgalmas programot május 1-re azoknak, akik megnyitnák a szezont. A teljesség igénye nélkül szedtük össze a legnépszerűbb fürdőket.

Magyarhertelenden szaunás majális, Siklóson kincskeresés és ingyenes játszókuckó, Harkányban pedig a Harka Vízivilág várja a legkisebbeket, május 17-től pedig nyit a Lepke medence is. Nézzük sorba, hol, mi vár ránk!

Magyarhertelend: május 1-jén nyit a kinti medence, szaunás programok is lesznek

Magyarhertelenden a pergolás, kinti medencét már feltöltötték. A 37-38 fokos víz hűvösebb időben is élvezhető. Szerdán szaunabanzáj is lesz, ami délutántól estig kínál illatos izzadást a 60 fős Endorfin szaunában, valamint a gőzkabinban. A gyermek medencéket és csúszdákat az időjárás függvényében nyitják, de június elejére már biztosan a teljes strand üzemel.

ÁRAK: Felnőtt egész napos: 3.700.- // Családi jegy (két felnőtt egy gyermek) ára: 7.800.- Bővebben ITT!

Harkány: május 17-én nyit a kültéri gyermekbirodalom, a Lepke medence és az új csúszdapark május 25-én

A Harka Vízivilág kinti medencéjét már március 2-án megnyitották (Forrás: Harkányfürdő facebook)

Harkányban a gyermekbirodalom május 17-én nyit. Az igazi strandszezon gyermeknapon köszönt be a fürdővárosban: május 25-27-én kétnapos forgatag alatt egy teljesen új csúszdaparkot (5 új pályával) is átadnak a Lepke medencénél. Érdekesség, hogy ezeket a csúszdákat Orfűről költöztették át Harkányba. Fontos információ még, hogy a kültéri gyógymedencéket felújítják. A munkákat április 15-én kezdték, de a felújítás alatt két gyógymedencét folyamatosan lehet használni, melyek különböző hőmérsékletűek, valamint a Harka vízivilág és a szaunavilág is rendelkezésre áll! Bővebben a medencék lezárásáról ITT, a fergeteges májusi gyereknapról pedig ITT OLVASHATUNK!

ÁRAK – ONLINE is lehet jegyet venni ITT! Felnőtt egész napos jegy 6.800.- // Családi jegy, 2 felnőtt és 1 gyermek: 15.000.-

Siklós: kincskeresés és mini majális május 1-jén

Bár Siklóson a kinti medencék még nem üzemelnek – annak várható nyitása június – benti programok egész biztosan lesznek május 1-jén. A fürdő közösségi oldalán hirdeti, hogy kedvezményes masszázs és a Siklós-kártyával érkezőket 50%-os kedvezmény várja.

ÁRAK: Felnőtt egész napos: 5300.- // Családi jegy – két felnőtt egy gyermek: 12.500.- Bővebben ITT!

A Szigetvári Gyógyfürdőben a gyógyvizes medencék üzemelnek

Szigetváron a gitár alakú, valamint a gyógymedence várja a fürdőzőket. A gyermekmedence és a 25 méteres sportmendence várhatóan a vakáció beköszöntével nyit majd. Május 11-jén viszont éjszakai fürdőzés is lesz. Bővebben ITT!

ÁRAK: Felnőtt egész napos: 3500.- // Gyermek: 2100.- Bővebben ITT!

Barcson is Pünkösdkor indul a szezon

Barcson a télen is üzemelő medencékben lehet megmártózni, ami kellemes hidegebb időben is. Várhatóan a jó idő beköszöntével nyitják meg a nyári medencéket. Bővebben ITT!

ÁRAK: Felnőtt egész napos: 3700.- // Gyermek jegy: 1900.-

Pécsett is készülnek, júniusban nyithatnak: