Címlap Hírek Drakula, az ó...

Drakula, az óriáskerék és a pride miatt aggódnak a fiatal kereszténydemokraták Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) pécsi vezetője, Matheovits László aggódik. Szerinte ugyanis „egész éves majálisra, gender ideológiára és román néphiedelmekre nem épülhet Pécs marketingje.”

„Szomorú dolog, hogy Péterffy Attila a Pécs márkanevet az elmúlt években a Pride felvonulással, egy beharangozott, de meg nem valósult Drakula pince nyitással és a belvárosi torzók mellé telepített óriáskerék-vurstli párossal tette egyenlővé. Ebből minimum kettő vonatkozásában Bognár Szilvia felelőssége is felvetődik – közölte a fiatal vezető, szerinte ugyanis a Tiszta Kezek frakcióvezetője nem csak többször is volt a pécsi pride felvonuláson, de „Bognár Szilvia 2020-ban még kultúráért is felelős alpolgármesterként üdvrivalgással fogadta az óriáskerék és a vurstli érkezését, előbbi felépüléséről napi szinten tudósított közösségi médiás felületén. Ezért most leginkább úgy tűnik, hogy az intézkedéssel kapcsolatos problémáik abból fakadnak, hogy jelenleg nem ő oszthatja szét a kedvezményes jegyeket a pécsiek között.”

Van 2 állításom, az egyik igaz

– címmel reagált Bognár Szilvia a közösségi oldalán.

  • Pécsett van egy óriáskerék.
  • Pécsett van egy óriás Fidesz.

Matheovits László mai szereplése nagy segítség a magyar családoknak. Köszönöm a figyelmet! – írta.

A teljes poszt itt érhető el: