sdr
Címlap Hírek Egyre nagyobb...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon jó hír ez azoknak, akik felülről is szeretik látni Pécset, a környéket, nem csak sétálva: március 20-tól beindulnak a sétarepülések.

Sokan élnek a lehetőséggel, és jeles alkalmakra, születésnapokra, házassági évfordulókra egy igazán különleges meglepetéssel, egy sétarepüléssel lepik meg szeretteiket, saját magukat. Kétségtelenül nagy fíling lehet felülről, egy kis repülőgépből látni, élvezni azokat a helyszíneket, amelyeket eddig csak sétálva, barangolva láttunk – más perspektíva, annyi szent.

A Pécs-Pogány Repülőtér Facebook-oldalán bejelentették, hogy március 20-tól ismét elindulnak a sétarepülések. Lehet választani egy pécsi városnézést, Orfűt, Harkányt, Siklóst, Villányt, Mohácsot – vagy kívánságra bármely egyéb település és útvonal választható. A sétarepülést egy három utast szállító repülőgéppel végzi a Multifly Kft.

Nemrég arról is írtunk, hogy elkészült a nyári menetrend, így már akciós, bevezető áron foglalhatók jegyek Münchenbe, Máltára és Korfura. A menetrend az igényeknek megfelelően módosult és bővült. München és Málta júniustól már vasárnap is elérhető, az első korfui járat június 5-én indul.