Címlap Balhé Settenkedve, ...

Settenkedve, fejlámpával mentek be a választások éjszakáján a mohácsi városházára!!!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tetemes mennyiségű dokumentumot vittek el elemlámpás emberek a polgármester irodájából vasárnap éjjel, már a választások végeredménye után. Az akciót több térfigyelő-kamera is megörökítette.

Az idöközi választás éjszakáján, de már a végeredmény után – éjjel kettő óra körül – fej- és elemlámpás emberek jelentek meg a mohácsi polgármesteri hivatalnál. Láthatóan kulccsal mentek be, tudták a riasztók kódjait is. Az épületben nem kapcsoltak lámpát, hanem a fejlámpákkal világítottak. Csorbai Ferenc irodájából vittek el dokumentumokat, méghozzá nem is keveset – tudta meg lapunk napokkal ezelőtt.

Azóta a HírTV-nek is beszélt a rejtélyes akcióról a város új, megválasztott polgármestere Pávkovics Gábor.

– Kódokat használva, éjjel bemennek a városházára és ott zseblámpákkal pakolják ki a volt polgármester irodáját, ez nevetséges kategória. Miért nem várták meg a reggelt?

Eltüntethették azokat azokat az iratokat, dokumentumokat, amelyek nem oda valók és a későbbiekben esetleges bizonyítékokra lelhetünk bennünk

– magyarázta a műsorban a polgármester, aki információink szerint feljelentést is tett.

Csorbai Ferenc mélyen hallgat

Lapunk napokkal ezelőtt megkereste Csorbai Ferencet is az üggyel kapcsolatban. Ám amikor meghallotta, hogy újságíró keresi, akkor egy megbeszélésre hivatkozva ránk csapta a telefont, még a mondatot sem tudtuk befejezni. Ezt követően SMS-ben érdeklődtünk az ex-polgármesternél a fejlámpás, éjjeli akcióról, de azóta sem kaptunk választ.

UPDATE: Csorba Ferenc megszólalt