Csorbai: “A választások után éjszaka én mentem fel összeszedni a személyes dolgaimat a polgármesteri irodámba. Ezt jól is tettem”

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyilvánosan is elismerte Mohács leköszönő polgármestere, hogy ő volt az, aki a választások éjjelén, 2 óra körül fejlámpával ment be a Polgármesteri Hivatalba. Azt írta: jól tette. 

“Mindenféle állítással és találgatással szemben az igazság az, hogy a választások után éjszaka én mentem fel összeszedni a személyes dolgaimat a polgármesteri irodámba. Ezt jól is tettem, hiszen másnap délelőtt az új polgármester tőlem függetlenül már be is költözött.

Továbbra is az átláthatóság pártján állok, ezért ezen poszttal elejét kívánom venni a további találgatásoknak, vádaskodásnak. Az esettel kapcsolatban semmilyen takargatni valóm nincs, aki továbbra is mást állít, azt feljelentem.

Mi innentől azon programpontok további kidolgozására és megvalósítására koncentrálunk, amik mindkét fél elképzeléseit tükrözik. Mert Mohács mindenkié” – írta sajátos posztjában a vasárnapi időközi választáson leváltott polgármester.

A poszt azonban számos kérdésre nem ad választ, így például arra sem, hogy miért volt szükség az éjjeli behatolásra elemlámpákkal az elveszített választás éjjelén. Ha az irodában magánjellegű iratok, anyagok, fényképek, vagy bármi volt, azokat a választás előtt miért nem vitte haza?

Eltüntethettek valamit?

Pávkovics Gábor, Mohács új polgármestere az üggyel kapcsolatban azt mondta:

Eltüntethették azokat azokat az iratokat, dokumentumokat, amelyek nem oda valók és a későbbiekben esetleges bizonyítékokra lelhetünk bennünk

– magyarázta az új polgármester, aki információink szerint feljelentést is tett. Hogy milyen iratokra, dokumentumokra gondolhatott, azt nem fejtette ki bővebben.

Kapcsolódó cikkünk a témában:

Előző sztori

Dr. Jakab Ferenc az MTA doktora

Következő sztori

Az M6-oson is feltűnhetnek katonai járművek