Dr. Jakab Ferenc az MTA doktora

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sikeresen megvédte a pécsi szakember a cím elnyerésére benyújtott értekezését.

Dr. Jakab Ferenc, a PTE TTK Biológiai Intézet Genetikai és Molekuláris Biológiai Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportjának vezetője szeptember 30-án, szerdán megvédte az MTA doktora cím elnyerésére benyújtott, „Állatok által hordozott vírusok diverzitásának vizsgálata molekuláris biológiai, immunológiai és klasszikus virológiai módszerek alkalmazásával” című értekezését! – közölte az egyetem facebook oldalán.

Az MTA doktora címet a Magyar Tudományos Akadémia annak ítélheti oda, aki tudományos fokozattal rendelkezik, az általa művelt tudományszakot a tudományos fokozat megszerzése óta is eredeti tudományos eredményekkel gyarapította, tudományszakának mértékadó hazai és nemzetközi tudományos körei előtt ismert és elismert, kiemelkedő tudományos kutatói munkásságot fejt ki, valamint  tudományos eredményeit doktori műben foglalja össze.

Előző sztori

Továbbra is tiltják a pécsi óvodákban a fogmosást, hiába könyörgött Müller Cecília az ellenkezőjéért

Következő sztori

Csorbai: “A választások után éjszaka én mentem fel összeszedni a személyes dolgaimat a polgármesteri irodámba. Ezt jól is tettem”