Címlap Arc Eszetlennek m...

Eszetlennek minősítette saját főátvilágítója kijelentését Péterffy Attila

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi polgármestert arról kérdezték, hogy mit szól a munkatársához, aki pornófilmezni küldte az igazságügyminisztert, aki amúgy három gyerekes anyuka.

Csinált volna inkább pornófilmet” – jelentette ki a miniszterről a pécsi főátvilágító, Bodnár Imre nyilvánosan, Varga Judit igazságügyminisztert ugyanis inkább látná abban a szerepben az ügyvéd – számoltunk be a rendkívüli kijelentésről pár nappal ezelőtt.

A téma a mai pécsi Közgyűlésen is előkerült, ahol Barkóczi Csaba független, de fideszes támogatást élvező önkormányzati képviselő kérdezte erről Péterffy Attilát. Arra volt kíváncsi Barkóczi, hogy a polgármester szerint mennyire lehet komolyan venni bármilyen szakmai munkát attól, aki annyira gyűlöli a jobboldali embereket, mint Péterffy tanácsadója, főátvilágítója. Érdekelte az is a képviselőt, hogy Péterffy Attila elhatárolódik-e az ilyen kijelentésektől, illetve Bodnár Imrétől.

Eszetlen nyilatkozat

A polgármester hosszasan válaszolt a kérdésre. Azt mondta, semmilyen módon nem követi, és nem érdekli, hogy Bodnár Imre kinek, milyen erotikus tanácsokkal szolgál és magánügy, hogy Bodnár kinek, hova, mit jegyez.

Nem örülök neki, ezt se tartom szerencsésnek és elegánsnak, hogy eszetlen módon nyilatkoznak szakértő munkatársaim. De nem határolódom el

– magyarázta.

A polgármester teljes válaszát itt tudja meghallgatni:

(Borítóképünk forrása: Bodnár Imre saját közösségi oldala)