Poénból kapcsolhatta be a tűzjelzőt a szalatnaki fiú

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megnyomta a tűzjelzőt, kiürítették az iskolát, a komlói rendőrök közveszéllyel fenyegetés miatt nyomoznak egy fiatalkorú ellen - olvasható a Police.hu oldalán.

 

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök október 19-én este azt a 17 éves szalatnaki fiút, aki bekapcsolta a tűzjelzőt az egyik iskolában Komlón. A gyanú szerint a fiatalkorú október 13-án 10 óra után pár perccel az egyik komlói iskolában indokolatlanul és szándékosan működésbe hozta az intézmény tűzjelző berendezését. A riasztó megszólalását követően az iskolát kiürítették. Ezt követően a rendszert megvizsgálták, majd megállapították, hogy szándékos riasztás történt, tűz nem keletkezett.   

A beszerzett adatok alapján a feltételezett elkövetőt, az egyik diákot, a rendőrök beazonosították, majd előállították a rendőrkapitányságra. Kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene közveszéllyel fenyegetés miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

Előző sztori

Jövő héttől friss aszfalton kacskaringózhatunk a Lapisi úton!

Következő sztori

Eszetlennek minősítette saját főátvilágítója kijelentését Péterffy Attila