Címlap Hírek EZ DURVA! Kut...

EZ DURVA! Kutyagumival dobálják tele a Havi-hegyi fákat

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Napról napra szaporodnak a műanyag zacskók a panoráma sétány mellett, egész pontosan a Tettye park és a Havi-hegy között. Közelebbről nézve derül csak ki, hogy a zacsikban kutyakaka van. Pedig a környék hemzseg a kutyakaki kukáktól. Szerintünk valaki szórakozásból hajigálja a fára a zacsis székletet.  

A sok apró piros pötty nem dísz a fán! Kutyagumi zacsiban:

Számtalan szemetes és két speciális kutyaszéklet-gyűjtő is van a Tettyén és a Havi-hegyen, mégis valaki inkább a fákra „aggatja fel” azt, ami kedvencéből kijön.

Nyomozásunk eredménye: egy kistestű eb a tettes

A zacskó tartalma alapján kiderül, hogy egy kistestű kutyáról lehet szó, ami a „kakás” fától pár száz méterre, a Tettye park felső részén végzi el a dolgát. Ezután a gazdi sétáltatja a kakát a kutyával együtt, majd egy bizonyos helyen megválik a zacskóktól.

Hogy ezt miből vesszük?

A zacskókban fehér apró kavicsok is vannak! Ez pedig csak a park sétaútjain van. Tehát nem kell Columbonak lennünk ahhoz, hogy kiderítsük: az eb és gazdája mindig ugyanazon az útvonalon sétál, ürít.

A gazdi a Tettyei kutyakaki kukába is kidobhatná tehát a gumit, de inkább sétál vele 100 métert és feldobja a fára, ahol legalább 20 ilyen zacskót számoltunk meg. Nagyon durva! (Meg az is, hogy mi ezt megszámoltuk – a szerk.)

Kollégánk még képgalériát is csinált, ha valaki hasonló szinten nyomozna: