Címlap Baranya Indul az Aktu...

Indul az Aktuál TV!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Új online csatornát indít a Pécs Aktuál! Március 15-én startol a műsorfolyam, Pécs és Baranya híreivel. A Pécs Aktuál ezzel olyan felületet indít, ami egyedülálló az online újságírásban. És 24 órában elérhető!

Nincs egy éve, hogy elindult Pécs buborékon túli, online magazinja, a Pécs Aktuál. Most pedig itt az újabb nagy dobás:

Videók egy helyen, 0-24!

– Tudósításokkal, élő bejelentkezésekkel és online beszélgetésekkel egészítjük ki portálunkat – mondta Palotai Tamás, a csatorna szerkesztője.

A folyamatosan frissülő tartalmat a Pécs Aktuál oldalon érik majd el a látogatóink március 15-től. A tervek szerint a műsorfolyam kiegészül heti egy hírösszefoglalóval is, ami nemcsak a várost, de Baranyát is érinti. És 0-24-ben elérhető lesz!

– Olvasóinknak ezentúl nem kell keresgélni a videóinkat. Oldalunkon, egy kattintással is elérik azokat. Megnyitják és „mozizhatnak” kedvükre – részletezte Palotai Tamás.

Újdonság a helyi médiában ez a felület

Az új felülettel azt szeretnénk elérni, hogy az olvasók videóinkat egy helyen, könnyebben is elérhessék.

– Az első születésnapunkon szeretnénk egy újabb felülettel megköszönni követőinknek a bizalmat. Ez a fajta felület újdonság a helyi, online médiában – mondta Palotai Tamás.

Március 15-én indulunk!

Pécs Aktuál elmúlt egy éve

A Pécs Aktuál 2020 március 15-én lépett be az online hírek világába. Az elmúlt egy évben elindítottuk a Pécs Aktuál Rádiót, ahol helyi zenekarok zenéi szólnak, megszakítás nélkül. Egyre több online beszélgetéssel és élő bejelentkezéssel színesítettünk az online újságírást. Most pedig indul az Aktuál TV.

Milliós elérés, országos szintű érdeklődés

– Megtisztelő és egyre nagyobb felelősség is egyben, hogy már majdnem 31 ezren vagyunk a közösségi oldalunkon – tette hozzá Németh Krisztina. A Pécs Aktuál főszerkesztője elmondta, van olyan videó, amit már majdnem 1.5 millióan tekintettek meg. Ez pedig egy országos csatornánál is szép számot jelent, nemhogy egy megyei, online magazinnál. Ezért is döntöttünk amellett, hogy videóinknak nagyobb publicitást adunk.

Ezúton is köszönjük olvasóink és követőink bizalmát!

Reméljük, egy év után is tudunk újat mutatni a buborékon túli világból!