Címlap Hírek KENYÉRIMÁDÓK!...

KENYÉRIMÁDÓK! Tucatnyi különleges malom lisztjét árulják ebben a pécsi boltban

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár eddig húsboltként ismerték a pécsiek, a NOVRO Szupermarket polcain egyre több reform- és alternatív élelmiszer is megtalálható. Körbenéztünk!

Liszt Pestről

Reformkorát éli az otthoni kenyérsütés. Ehhez pedig különleges liszt is vásárolható a pécsi NOVRO-ban! A Mártírok útján található bolt polcai roskadásik vannak a magyarországi malmok termékeivel. Sőt, akár az ország másik feléről is beszerzik a kiszemelt lisztet, ha arra igény van.

– Kínálatunkat igyekszünk a vevők igényeihez igazítani. A hagyományos, „régimódi” kereskedelmet képviselve törekedünk arra, hogy minél jobb kapcsolatot tartsunk a vevőinkkel, meghallgassuk igényeiket, és kezeljük kéréseiket. A lisztek tekintetében is előfordult, hogy egy-egy új beszállítóval vevői inspirációra vettük fel a kapcsolatot – mondta Bernhardt Dóra, a Novro Szupermarket vezetője.

Van, akinek fontos, honnan jön a liszt

A hazai lisztet részesítik előnyben a NOVRO-ban

– Azt vettük észre, hogy Pécsett egyre többen kísérleteznek a kenyérsütéssel. Nálunk pedig minden alapanyagot be tudnak szerezni ehhez – tette hozzá Bernhardt Dóra, aki szerint azért az ínyencek szívesen kísérleteznek a különböző malmok ízeivel.

A minőségi és hazai termékre esküsznek a NOVRO-ban

A lisztek mellett olyan csatos söröket is kapni itt, amik egyenesen a magyar vagy épp a bajor kisüzemi sörfőzdékből érkeznek.

– Negyvenféle bajor sörünk van, amiből sokan csak egy-egy darabot visznek kóstolóba vagy épp ajándékba. Sörimádóknak tökéletes lelőhely a NOVRO – mondta Bernhardt Dóra.

Egy csipet Bajorország Pécsett

Bajor csatos

– Szezonális sörök közül is lehet válogatni. Nemsokára érkeznek a húsvéti sörök, de voltak karácsonyi ízek is – hangsúlyozta a NOVRO Szupermarket vezetője

NOVRO már 21 éve

A Mártírok útján található családi vállalkozás tavaly ünnepelte fennállásának 21. évfordulóját. A szupermarket az elmúlt 5-6 évben arra koncentrált, hogy a hús mellett számos hazai minőségi malom terméke mellett, a német- és magyar sörfőzdék termékeit is beszerezze.