Címlap Balhé Megint belero...

Megint belerongyoltak Bognár Szilviába, ezúttal a Pride miatt

Ő viszont csak a hülyéktől szeretne távol maradni

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyre „népszerűbb” célpont a pécsi jobboldali politikusok körében a Tiszta Kezek frakcióvezetője, Bognár Szilvia. A múlt héten Barkóczi Csaba találta meg a képviselőt (kapott is egy lekváros választ), most pedig a fiatal KDNP-sek, vagyis az IKSZ pécsi elnöke szállt bele Bognárba.

Matheovits László közölte, tartsa be a gyermekvédelmi törvényeket Bognár Szilvia! Hogy mit is jelent ez, arról sajtótájékoztatón árult el részleteket az IKSZ pécsi elnöke, amelyen a Pécs Aktuál ugyan nem vett részt, de szerencsére elküldték elektronikus levélben is az egészet – így megmutatjuk.

Matheovits László sajtótájékoztatót tart (Fotó: IKSZ)

A kirohanás lényege, hogy

az IKSZ azt szeretné, ha a Pécsi Pride-on „többször is részt vevő Bognár Szilvia, valamint szövetségesei, távol tartanák magukat ettől az eseménytől és ne asszisztáljanak a gyermekvédelmi törvény megsértéséhez!”

Matheovits szerint „Európán belül Magyarországon létezik ma a legszigorúbb gyermekvédelmi törvény. A törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg”.

Mivel véleményünk szerint a most hétvégén megrendezésre kerülő Pécs Pride egyik célja kimondatlanul is az ilyen típusú propaganda közvetítése, főképp akkor, ha azon gyermekek is részt vehetnek, amit a szervezők az elmúlt években egyáltalán nem korlátoztak, ezért úgy gondoljuk, hogy semmi keresnivalója a város választott tisztségviselőinek a rendezvényen

– szögezte le Bognárnak címezve mindezt, bár Bognár Szilvia nem „választott tisztségviselő”, annak ugyanis csak a polgármester és alpolgármesterek minősülnek, de ez csak részletkérdés.

Matheovits sérelmezi azt is, hogy „mindig akadnak olyan önkormányzati szereplők, akik jelenlétükkel demonstratív támogatásukról biztosítják a program szervezőit és ezzel hozzájárulnak a pécsi gyermekek lelki fejlődésének összezavarásához”, és szerinte Bognár Szilvia is ilyen.

Lapunk elérte Bognár Szilviát, aki mindössze annyit mondott „az IKSZ szentlőrinci Lászlójának” (a fiatalember ugyanis nem pécsi, hanem szentlőrinci – a szerk), hogy

„Elsősorban és legfőképpen a hülyéktől, hülyeségektől kívánok távol maradni és nem igazán kavar föl érzelmileg, ha ezt magára veszi László”.