Címlap Hírek Megrázó képso...

Megrázó képsorok: Meghalt egy 17 éves fiú, 14 éves utasa életveszélyesen megsérült

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrség nyilvánosságra hozta a köztéri kamerák felvételeit arról a hétvégi balesetről, ami a fővárosban történt. Az ütközésben a 17 éves sofőr életét vesztette, utasát életveszélyes sérülésekkel szabadították ki az összeroncsolódott Mitsubishiből. Megrázó képsorok:

A felvételen látszik, hogy az autós nagy sebességgel áthajt a piroson, majd elveszti uralmát a jármű felett és először egy villanyoszlopnak, majd egy másik oszlopnak csapódik.

Forrás: 112press.hu

A 112press.hu azt írja, hogy a 17 éves sofőr jogosítvány nélkül vezetett, nem rendelkezett vezetői tapasztalattal. Egy jobbra ívelő kanyarban vesztette el uralmát a járműve felett.

A rendőrségi közleményben azt írták, hogy Budapest V. kerületében, a Károly körúton 2020. november 1-jén történt halálos baleset vizsgálata szakértők bevonásával folytatódik. Az ütközéskor az autó összeroncsolódott, így azt, hogy az autót vezető fiú és utasa használta-e a biztonsági övet, orvosszakértő tudja megállapítani. A balesetben elhunyt fiatal jogosítvány nélkül vezetett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást.

Tehetségkutatóban is fellépett

A Blikk azt írja, hogy a fiú pár éve még énekes akart lenni, egy teheségkutatóban is felbukkant. Az újság úgy tudja, az elhunyt fiú édesanyja börtönben van, az édesapja pedig nagyon beteg.

(Fotó: Blikk)