Címlap Baranya Munkát kerese...

Munkát keresel? Tele lesz Pécs üzletemberekkel!

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Miután a pécsi belvárost az elmúlt évben két alkalommal is megtöltötték már egy-egy éjszakára a Pécsett és Baranyában működő cégek, vállalkozások, várható volt a nagy sikerű program folytatása. A Business Night 4 Baranya idén június 2-án kerül megrendezésre.

A Baranyáért Egyesület szervezésében megvalósuló rendezvény lehetővé teszi, hogy helyi vállalkozásokkal, azok vezetőivel, képviselőivel rendhagyó körülmények között ismerkedhessenek az érdeklődők, vagy akár munkát is találhassanak maguknak. A Pécs belvárosában lévő vendéglátó helyeket megtöltő kötetlen hangulatú esemény nem csak a munkavállalóknak kínál egyedülálló lehetőségeket, hanem a fiatal tehetségek, egyetemisták számára is izgalmas találkozásokat ígér.

A program szervezői Baranya és Pécs gazdasági, valamint társadalmi fejlődésének támogatását, a régió munkahelyteremtő, népességmegtartó és lakosságvonzó tulajdonságainak népszerűsítését, a régió ellenálló képességének erősítését tűzték ki célként a térség gazdasági szereplőinek összefogásával. Ezt szolgálják az itt működő gazdasági szereplők közötti kohéziót erősítő találkozások, és program részét képező tematikus események. A Business Night 4 Baranya programjairól bővebben itt lehet tájékozódni: https://4baranya.hu/